Finmandag

SOUNDTRACK: Ron Sexsmith - Me, Myself and Wine

Treningsøkta ble nokså kort siden jeg ikke merket at sokken hadde krøllet seg før det ble vond å gå... Kortet heller ned økta i dag og kjører på litt mer på onsdag og fredag i stedet for å få gnagsår og kanskje ikke være i stand til å trene på en stund. Jeg gikk hjem da, så ble kanskje 40 minutter til sammen - bedre enn ingenting! Stakk innom Søstrene Grene for å skaffe noen småtterier og fant såklart mer enn jeg skulle ha... Den butikken er mitt kryptonitt! Men det ble knappe 80 kroner for alt da, så jeg overlever vel.

Spiste havregrynsgrøt før jeg tok en varm og god dusj. Jeg så ut som et dass på vei til og fra trening (jeg fikk blikk, og ikke på den positive måten!), så brukte litt ekstra tid på sminke og hår. Endte opp med å ha på meg skjørt, bare for å veie opp for hvordan jeg så ut tidligere! Kall meg overfladisk, men hvordan jeg ser ut påvirker humøret mitt veldig.Nå skal jeg på butikken for å handle inn til middag, hjemmelagde kyllingnuggets står på menyen! 
Hva har du gjort hittil i dag? :-)

4 kommentarer

Sol

18.02.2013 kl.22:08

Åh, jeg har vært på diett i to uker nå. Og jeg SAVNER havregrøten min. Herrejj.. :)

Søt.

Little Miss Sunshine

19.02.2013 kl.13:31

Sol: Diett, du? Høres ut som en teit diett om man ikke får spise havregrøt!

Sol

19.02.2013 kl.14:21

Lillesøster passet ikke inn i ballkjolen (puppene var for store 8)), så da ble det to uker med ekstremdiett her i huset. Heldigvis er ballet I DAG, så etter dette er det duket for frihet (i havregrøtform)!

Little Miss Sunshine

19.02.2013 kl.14:22

Sol: HURRA!

Skriv en ny kommentarJULIE BETTINA

I blog about what I see, hear and wear, about the books I read and the food I make. Oh, and I'm really a mermaid.

Contact: juliebseggen@gmail.com

Follow

Sunnfornuft

2017 Reading Challenge

Julie Bettina has read 5 books toward her goal of 60 books.
hide

Kategorier

hits