Tips til jogge-/løpesko?

Hei, dere! Jeg trener jo ved å løpe, og jeg kunne trenge litt mer demping enn det som er i joggeskoene jeg har nå. Har ikke tenkt å legge så alt for mye penger i dem, men ca. 500-1000 kr (kanskje). Trenger nok heldemping, skal forhøre meg litt i butikken, tror jeg. For tida har jo G-Sport en kampanje der man kan kjøpe Pepsi Max og få verdikoder i flaska, så det kan godt hende det blir kjøpt joggesko der! ;-)

Uansett, er litt i tvil hvilke jeg skal ha, noen som har en type (merke og modell, helst, "nike" forteller meg ikke så mye) de vil anbefale? :-) 

3 kommentarer

juliamyklebust

05.02.2013 kl.16:53

Jeg har nike sko jeg, de er utrolig gode!

Jeanette Bergeløkken

05.02.2013 kl.17:11

De skoene jeg bruker for å jogge/løpe i heter Asics GT 2140, de er jeg veldig fornøyd med! I og med at jeg har ryggskade + skeive ankler trenger jeg og god støtte og demping og synes de fungerer veldig bra :) Ikke såalt for dyre om jeg husker feil heller! Litt usikker på om akkurat disse fortsatt er i salg, men de har i alle fall lignende versjoner også :) Ikke de mest fancy, men det er jo heller ikke det viktigste. De jeg kjøpte for kort tid siden (http://marinajeanette.blogg.no/1359470511_nye_joggesko.html) er også veldig gode, men ikke lkke demping så de bruker jeg bare hvis jeg skal løpe kort som til oppvarming og sånn :)

Little Miss Sunshine

06.02.2013 kl.22:09

Jeanette Bergeløkken: Tusen takk for tips! Tror jeg skal ta meg en tur og forhøre meg om hvilken type jeg egentlig trenger i morgen, så blir det sikkert nye joggesko til neste treningsøkt! :-D

Skriv en ny kommentarJULIE BETTINA

I blog about what I see, hear and wear, about the books I read and the food I make. Oh, and I'm really a mermaid.

Contact: juliebseggen@gmail.com

Follow

Sunnfornuft

2017 Reading Challenge

Julie Bettina has read 5 books toward her goal of 60 books.
hide

Kategorier

hits