I love Bik Bok

Stakk innom Bik Bok i dag tidlig for å - som nevnt - sjekke ut den der 99-kroner-greia deres. Genseren jeg i utgangspunktet hadde sett meg ut var ikke så fin i virkeligheten, så jeg valgte meg ut et par svarte skinny bukser i stedet. Helt simple, vanlige svarte bukser, men akkurat hva jeg trengte da den ene svarte buksa jeg har nå er for liten for rumpa mi. Jeg kjøpte den nemlig i 9. klasse og kroppen min har forandret seg en god del siden jeg var 14 år gammel - jeg har jo fått damekropp i stedet for å være lang og hengslete uten former whatsoever.

På vei til kassen måtte såklart blikket mitt falle på smykkestativene som var merket med 70% avslag, så det var noe som ble med meg hjem såklart:


Men jeg betalte bare 70 kr for alt dette, da! Verdt deeet, spesielt når dette er ting jeg ikke finner billig på eBay.

Apropos, var innom Bik Bok Mercursenteret i dag og leverte søknad og CV. De leter nemlig etter to nye deltider, og jeg har skikkelig-skikkelig lyst på en jobb der! Dessverre har jeg ikke butikkerfaring, noe som setter meg nærmest på bar bakke når det gjelder butikkjobber. Dette får meg til å lure: Hvordan i all verden skal man skaffe seg denne erfaringen alle etterspør når ingen er villige til å ansette noen som ikke har jobbet i butikk før? Butikksjefen var utrolig trivelig da, så får vi se om jeg blir oppringt etter hvert - tror ikke det skjer, men jeg leverte i alle fall søknaden så det er vel strengt tatt ikke noe mer jeg kan gjøre.

6 kommentarer

Jeanette Bergeløkken

29.01.2013 kl.18:11

Jeg hadde heller ingen butikkerfaring da jeg startet i Bik Bok! :) Det er jo sant, noen må faktisk ansette noen uten den type erfaring, for hvis ingen gjør det så får jo ingen erfaring!

Men masse lykke til, jeg elsker jobben min i Bik Bok!! :D

Anja

29.01.2013 kl.18:27

Blir du innkalt til intervju må du bare sjarmere dem i senk. Jeg fikk jobb på Esso som 16 åring, og jeg hadde vel så og si ingen erfaring med verken kassa-jobb, bildeler eller steking av burgere :p

Lilli

29.01.2013 kl.22:09

Så fine smykker! :)

Lene Gunnarshaug

29.01.2013 kl.22:18

så fint det var:) likte spesielt øredobbene!

Little Miss Sunshine

30.01.2013 kl.07:21

Jeanette Bergeløkken: Tusen takk! Prøver å ikke vær for optimistisk siden det var veldig mange søkere, men min søknad ligger i alle fall i bunken ;-)

Little Miss Sunshine

30.01.2013 kl.07:22

Anja: Hehe, ja, det er noen som er heldige. :-)

Skriv en ny kommentarJULIE BETTINA

I blog about what I see, hear and wear, about the books I read and the food I make. Oh, and I'm really a mermaid.

Contact: juliebseggen@gmail.com

Follow

Sunnfornuft

2017 Reading Challenge

Julie Bettina has read 5 books toward her goal of 60 books.
hide

Kategorier

hits