Designskifte

Ble litt lei av det ganske så sommerlige designet mitt, så fant frem en gammel header (galaxy ♥) og en bakgrunn herfra og voilà, something new (kind of...). Skal fikse meg ny header over nyttår tenker jeg, men jeg gidder ikke sette meg ned med det nå i jula (er tidenes perfeksjonist, så kan finne på å sitte en hel dag/natt) så dette får gå frem til da. 

Såååå fint å se at et par av dere er i live, forresten! Begynte å tvile da det gikk innleggsvis med NULL kommentarer, men samtidig så jeg jo at lesertallet var nogenlunde det samme. Don't be shy!

Apropos ingenting, om bare seks dager er jeg i LONDON! :-D

Tumblr_m79mgjs4kr1rsjw06o1_500_large
(whi)

Åh, lykke ♥ På tide å skrive pakkeliste, printe ut reisepapirer og finne frem passet - Jomfru (stjernetegnet) som jeg er må jeg ha alt i orden i goood tid før take-off! I tillegg skal vi jo ta flybussen innover til Værnes i stedet for å kjøre selv (økonomiske som vi er) og da MÅ jeg også vite avgangene, hvor lang tid det tar, +++. Tror det er veldig greit å reise med meg, for jeg har detaljene i orden!

Jeg gleder meg sånn!!!

Tumblr_lwn8ntekzj1r6xsq8o1_500_large
(whi)

I dag, 2. juledag, skal jeg bare være hjemme og slenge, kanskje se Ringenes Herre: Ringens Brorskap (har ikke sett den på evigheter) frem til mannedyret kommer på middagsbesøk. På menyen står pinnekjøtt og jeg eeelsker pinnekjøtt! :-D Blir vel en film eller noe etter middag, i kompani med godteri og snacks og kake og hvem vet. Det blir noen timer på tredemølla etter London-turen for å si det sånn!

Hva skal du i dag? :-)

Én kommentar

Jeanette Bergeløkken

26.12.2012 kl.13:07

Så fint det ble :D Kos deg på middag i kveld!

Skriv en ny kommentarJULIE BETTINA

I blog about what I see, hear and wear, about the books I read and the food I make. Oh, and I'm really a mermaid.

Contact: juliebseggen@gmail.com

Follow

Sunnfornuft

2017 Reading Challenge

Julie Bettina has read 5 books toward her goal of 60 books.
hide

Kategorier

hits