Beautybay.com

Hei! Ville bare tipse dere om en nettside der du kan kjøpe bl.a. bareMinerals, Joico- og KMS California-produkter, ArtDeco-sminke og Deborah Lippman-, OPI- og Essie-lakker til en litt billigere penge enn i norske butikker/nettbutikker. Sjekk ut Beautybay.com og spar penger! I tillegg til lave priser (i alle fall lavere enn jeg har sett andre steder) på kjente merker har de også fri frakt! (og det liker vi) 

PRISEKSEMPLER FRA BEAUTYBAY:

PRISEKSEMPLER FRA NELLY.COM, BLUSH.NO OG MAKEUPMEKKA:


Fant ikke de eksakt samme produktene, men dere ser jo at Beautybay er billigere. Fant også ut at siden har bedre utvalg(!) når det gjelder både Too Faced, Deborah Lippmann og Essie.

Når det gjelder tollavgift, gjelder alltid regelen med tollfritt om vare pluss fraktavgift koster mindre enn 200 kr. Om du skal bestille for mer enn 200 kr, er det null problem å bestille fra Beautybay for da kan du bare dele opp og legge inn forskjellige bestillinger. Siden de har fri frakt koster det ikke noe ekstra.

Fikk den første ordren min fra Beautybay i går, og da var det akkurat én uke siden jeg la inn bestillingen. Siden jeg skrev dette innlegget har de satt ned prisen ytterligere på bareMinerals, for jeg betalte 179 kr for Original Foundation (dette varierer jo med styrken på den norske krona, når jeg tenker meg om). Sminken var godt pakket inn og uskadd og, heldigvis, fikk jeg riktig farge og størrelse.

På Beautybay kan man ved bestilling velge å betale 13-14 kr ekstra for at pakkingen skal skje raskt og i tillegg få med en vareprøve ("deluxe sample" som det kalles). Jeg valgte dette, og fikk med en slags body wash av ukjent merke. Sånn med tanke på prisen synes jeg det var verdt å betale for at man skulle få pakken fortere - man betaler jo ikke frakt - men den der vareprøven... Det er jo helt tilfeldig hva man får, så andre er kanskje heldigere enn meg!

Alt i alt synes jeg Beautybay er en enkel, billig og fin nettbutikk (utseendet og brukervennligheten på nettsiden spiller jo en rolle, det også!) og jeg anbefaler virkelig å bruke den! Eneste minuset er kanskje at man ikke kan betale via PayPal, men de bruker nettbank som verifisering så det skal ikke være noen sikkerhetsrisiko for det.

Faller slike innlegg i smak? :-)

(driver forresten med gratisreklamering,
er ikke sponset) 

7 kommentarer

Helene Yo

15.01.2013 kl.20:02

jaa :)

Silje Therese

15.01.2013 kl.21:18

denne siden må jeg prøve ut en gang i fremtiden :-)

Little Miss Sunshine

15.01.2013 kl.22:00

Silje Therese: Ja, det burde du! :-)

beautybaby

29.08.2013 kl.16:56

det tok sykt lang tid før jeg fikk min! jeg tror jeg bestilte rundt 27. juli og jeg fikk ikke pakken før i midten av august!

Little Miss Sunshine

29.08.2013 kl.18:05

beautybaby: Det er jo ikke såå lenge med tanke på at de sender fra England, men det er sjelden at mine pakker har brukt så mye mer enn en uke.

15.09.2017 kl.15:36

Bestilte en pakke for ca 800kr derfra men eg lurer på om noen vet hvor mye toll jeg komemr til å få

Little Miss Sunshine

15.09.2017 kl.17:34

Anonym: Anbefaler deg å gå inn på tollvesenets nettsider, de har en tollkalkulator :-)

Skriv en ny kommentarJULIE BETTINA

I blog about what I see, hear and wear, about the books I read and the food I make. Oh, and I'm really a mermaid.

Contact: juliebseggen@gmail.com

Follow

Sunnfornuft

2017 Reading Challenge

Julie Bettina has read 5 books toward her goal of 60 books.
hide

Kategorier

hits