Test: Max Factor Clump Defy

Tenkte jeg skulle teste mascaraen som kom med posten i går, siden et slikt innlegg får meg med i trekningen om mer sminke, he he he.

FØR:
Pleier alltid å bruke kremeyeliner, så den fikk være med på førbildet (hadde lagt den før jeg kom på å ta bilder...). 

ETTER: I forhold til den uttørkede Lush-mascaraen er det lite jeg ikke likte bedre med denne. Et viktig punkt er børsten:Den er bøyd og med slike korte plast-"hår" som de fleste Max Factor-kostene er, men som Lush-kosten ikke er. En slik børste gjør påføringen mye enklere, og jeg, som har ganske bra bøy på vippene mine fra naturens side, får ofte mascaraflekker på øyenlokket ved påføring. Med denne går det derimot veldig bra! I tillegg er børsten bøyd, noe som antagelig gjør påføringen enda bedre.Sånn formulamessig føler jeg ikke denne mascaraen er noe annerledes enn f.eks. Masterpiece Max fra samme merke, som jeg tidligere har brukt i flere år på rad. Med hensyn til klumper og dennes påståtte "defying", merket jeg ikke så stor forskjell. Dette er kanskje grunnet at jeg ikke legger lag på lag, men uansett. (Den skal visst også gi masse volum uten de nevnte klumpene, men jeg merker aldri så veldig effekt fra volum-mascaraer)

Jeg ser ikke helt hvorfor denne skal være så spesiell fra andre Max Factor-mascaraer jeg har prøvd, men det sier kanskje mer om at merket er generelt bra? I alle fall likte jeg Clump Defy godt, og den passer meg og mine behov kjempebra! :-)


Thumbs up!

cl88ut
Stikkord:

6 kommentarer

Danian. Gutteblogger

12.12.2012 kl.11:37

kult men er imot sminke som testest p dy om max factor gjør det, men det var fint da

Wilde

12.12.2012 kl.20:52

Må finne meg en ny mascara nå jeg og, mine er uttørka :/ Denne virket jo interessant.

Men hva slags eyeliner er det du bruker? Var veldig fint :)

Little Miss Sunshine

12.12.2012 kl.21:53

Wilde: Bruker denne http://eyeslipsface.co.uk/en/restofworld/eyeliner/cream-eyeliner/invt/81150/, myemyemye bedre enn blyant, synes nå i alle fall jeg!

Wilde

12.12.2012 kl.22:15

Ahaa. Jeg bruker blyant, men blir liksom aldri fornøyd. Det så veldig naturlig og fint ut med kremeyeliner :) Ønske seg til jul, kanskje.

Little Miss Sunshine

12.12.2012 kl.22:52

Wilde: Absolutt verdt det! Lover :-)

aeternum

19.12.2012 kl.09:16

*highfive for winner luck*

:D

Skriv en ny kommentarJULIE BETTINA

I blog about what I see, hear and wear, about the books I read and the food I make. Oh, and I'm really a mermaid.

Contact: juliebseggen@gmail.com

Follow

Sunnfornuft

2017 Reading Challenge

Julie Bettina has read 5 books toward her goal of 60 books.
hide

Kategorier

hits