Details (29/11/12)


Accessorize smykke eBay ear guns

Hei, dere! Jeg er i ferd med å ta kvelden, men ville vise dere dagens pynt først. I dag har vært en laaaang dag - startet 07:15, dro opp på Gløshaugen rett etter frokost og jobbet iherdig med fransk grammatikk til jeg måtte dra og ta bussen til Ler for så å dra på badevaktjobben (der jeg brukte hvert ledige minutt på å se på tidligere eksamenssett).

Sank sammen i sofaen da jeg kom hjem (for en halvtime siden) og ble her sittende. Var så "heldig" og fant Pinlige sykdommer på NRK3 da jeg slo på TV-en, og jeg må bare si at det er første gangen jeg har fått tårer i øynene av det programmet. Et av innslagene omhandlet to jenter som var født med harlequin ichtyosis, en hudsykdom som gjorde at huden deres i løpet av én dag vokste like mye som normal hud gjør på to uker. Dette resulterte i at de hver måned måtte fjerne den ytterste huden for at de skulle fungere normalt og, i det lange løp, overleve. Det ble vist bilder av dem da de var nyfødte og det var da tårene kom.

Vi skal være så utrolig takknemlige vi som er som vi skal! Jeg kan kanskje mase om de der pokkers forkjølelsessårene mine i det vide og brede, men heller det tusen ganger enn å plages med noe sånt. Åh, jeg får så vondt i hjertet mitt, stakkars mennesker!

Dette innlegget ble en smule mer alvorlig enn intended, men noen ganger blir det bare sånn.
Håper dere har hatt en fin dag, og dere...


I MORGEN ER DET FREDAG! :-D 

Én kommentar

Kjersti Kihle's

29.11.2012 kl.22:57

Utrolig stilig kjede!

Digger den serien, ikke på en slem måte, men av å se på det - får det min sykdom til å virke minre pinelig. hehe:P

Skriv en ny kommentarJULIE BETTINA

I blog about what I see, hear and wear, about the books I read and the food I make. Oh, and I'm really a mermaid.

Contact: juliebseggen@gmail.com

Follow

Sunnfornuft

2017 Reading Challenge

Julie Bettina has read 5 books toward her goal of 60 books.
hide

Kategorier

hits