A dark world aches for a splash of the sun

SOUNDTRACK: Young the Giant - Cough Syrup
Har blitt hekta på denne sangen etter at jeg hørte den på Wilde sin blogg i går kveld!

Ny uke, dere! Jeg startet veeeldig sent i dag, må jeg innrømme. Dagens forelesninger og seminarer går nemlig ikke som de vanligvis gjør, noe som resulterte i en fridag i mitt tilfelle. En fridag som ikke startet før 11, for jeg var trøøøtt, og etter 11 leste jeg ferdig The Hunger Games og begynte såvidt på bok #2 som heter Catching Fire. And I must say:

3518_daee_480_large

WOW.

Det var kun sultfølelsen som fikk meg til å legge den fra meg, så spennende er det! Må også nevne at bøkene gir et mye mer helhetlig bilde av historien, personene, ALT. Da jeg så filmen syntes jeg nemlig den var ganske ufullstendig; på flere punkter satt jeg og lurte på hvorfor - og ikke på den bra måten. Ser for meg at det ikke kommer til å ta så veldig lang tid før jeg har slukt bok #2 og #3, også!

Det er litt rart å ha helt fri for en hel dag. Skal ikke jobbe, har ikke noe jeg må lese, ikke husarbeid som er presserende, ikke noe! Kunne så klart ha trent, men det sparer jeg til i morgen tidlig. Liker helst å trene tidlig på dagen, og da jeg sov til kl. 11 i dag sa det seg litt selv at det ikke ble noe. Men vi får se, kanskje det blir en tur i kveld, likevel. Trente jo ikke noe sist uke...

Åh, nei, hva skal man finne på, mon tro?

Hardt å ha fri! ;-)

4 kommentarer

Jeanette Bergeløkken

22.10.2012 kl.14:30

Hadde jeg vært deg, hadde jeg lest! Ble som sagt heelt oppslukt av bøkene, og de to siste er best! Vil kanskje til og med si at 2'ern er best! Kanskje.. klarer ikke velge! :(

Elise

22.10.2012 kl.19:08

Hunger Games er så braaa! Jeg har lest ferdig de to første nå, men den siste ligger hjemme hos min mor. Abstinenseeer!

Little Miss Sunshine

23.10.2012 kl.15:58

Jeanette Bergeløkken: Enig i at det virker som toern er bedre enn den første, var egentlig ikke så innmari imponert sånn halvveis i førsteboka, men det tok seg opp, for å si det sånn! Og nå går jeg og tenker på det hele tiden og lurer på hvordan det kommer til å gå og sånn, ha ha - oppsluuukt!

Little Miss Sunshine

23.10.2012 kl.15:59

Elise: Kjenner meg igjeeeen! Jeg har mest lyst til å leseleselese hele tiden, men dessverre er det andre ting som må gjøres, også!

Skriv en ny kommentarJULIE BETTINA

I blog about what I see, hear and wear, about the books I read and the food I make. Oh, and I'm really a mermaid.

Contact: juliebseggen@gmail.com

Follow

Sunnfornuft

2017 Reading Challenge

Julie Bettina has read 5 books toward her goal of 60 books.
hide

Kategorier

hits