Hvordan style: Pelsvest

Dette er et plagg jeg tidligere har hatt veldig mye i mot, da det minner meg om platinablondt hår, 20 kg foundation og et blankt sinn (les: TOMT), men nå har det faktisk gått så langt at jeg har kjøpt en via eBay (faux fur, så klart). Spaaanande! Føler den er litt glamorøs og at den nå har fått litt pause og at jeg slipper å se glamour-modell-glamorøs ut. Håper, håper, håper.

Vesten jeg fant på polyvore koster godt over 8 000 kr, men er veldig lik den jeg har bestilt (den kostet derimot 180 kr med frakt), så synes stylingen ble ganske lik det jeg ser for meg jeg kommer til å gjøre med min når den kommer.

 

Faux fur #1
Enkel hverdagsglamour med svarte skinny jeans, angoragenser fra Lana Del Rey-greia til H&M, hvit skjorte og rocka boots. Og noe som må være et av de fineste mobile cases jeg har sett!
Faux fur #2
Kommer ikke unna galaxy-tightsen, vettu! Wedge sneakers, oversized strikkegenser og sølvaccessories toner resten av antrekket ned så det ikke blir for mye som skjer på én gang.
faux fur #3
Kombinert med den lille sorte, nøytrale hæler og gullaccessories synes jeg pelsvesten kommer til sin rett - uten å ta heeelt overhånd!
Det var det for denne gang! Tycks? :-)

Én kommentar

Our Style Diary

16.10.2012 kl.08:50

Liker! Har lyst på en slik pelsvest :)

Skriv en ny kommentarJULIE BETTINA

I blog about what I see, hear and wear, about the books I read and the food I make. Oh, and I'm really a mermaid.

Contact: juliebseggen@gmail.com

Follow

Sunnfornuft

2017 Reading Challenge

Julie Bettina has read 5 books toward her goal of 60 books.
hide

Kategorier

hits