Klissegulv

Det er veldig greit å ha vorspiel. Slipper å dra noe sted, slipper å gå tom for drikke, kan legge opp litt selv. OG SÅ SKULLE MAN TRO DET GIKK AN Å FÅ BESTEMME MUSIKK, MEN NEIDA. En annen ting er å våkne dagen etter, gå til kjøk--- Nei. Man kommer seg ikke til kjøkkenet, for en eller annen GNOM har sølt utover halve gulvet og ikke sagt fra, slik at man dagen derpå sitter fast i klisset... Takk for den.


Så glad er jeg i klissegulv.

Bortsett fra gulv og gjentatt spilling av She Wolf med David Guetta og Sia (jeg liiiker ikke den sangen, og jeg bryr meg ikke om hvem sin favorittsang det er - mitt vors, min musikk) så var det en bra kveld. Sååå fint å se mine fine igjen etter hele sommeren uten! Og så fikk jeg pretty pretty roser, The Hunger Games-bøkene OG filmen, i tillegg til en superfin kollasj med bilder av oss på. Smeltet hjertet mitt og jeg måtte blunke vekk tårer, true story.

Jeg har vært våken i to timer nå, men mannedyret er fremdeles i koma. Første sesong av Awkward er gjort unna, så nå blir det straks andresesongen som kommer på skjermen! Elsker Matty ass, han ER - SÅ - FIN!

Apropos fin, hør Wild At Heart - Darling, min nye favorittsang.
Så får du ha en superflott søndag! :-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarJULIE BETTINA

I blog about what I see, hear and wear, about the books I read and the food I make. Oh, and I'm really a mermaid.

Contact: juliebseggen@gmail.com

Follow

Sunnfornuft

2017 Reading Challenge

Julie Bettina has read 5 books toward her goal of 60 books.
hide

Kategorier

hits