New in: Denim and white

Denne fine saken fant jeg på eBay til bare 11 dollar, det vil si knappe 70 kr! Den fantes dessverre i bare én størrelse, så jeg var litt spent på om den passet eller ikke, men det gjorde den altså!

De fleste varene jeg bestiller kommer fra Kina og der omkring, og jeg er jo sikkert 30 cm høyere og en god del bredere enn den gjennomsnittlige asiatkvinne, men siden det stod mål i centimeter tok jeg sjansen på at det skulle gå. Og den kunne jo faktisk vært mindre og likevel vært brukbar. Bra kjøp, med andre ord. Tok ca. tre uker fra jeg bestilte til jeg fikk den i postkassa - som brevpost, så slapp jeg jammen å gå til postkontoret, også!

Fant jo en lignende da jeg drev og laget style-boards til bikerjakka, så nå kan jeg jo gjøre stilen komplett ettersom jeg har både sko, bukse, jakke og accessoirer, he he! Tycks? :-)

4 kommentarer

Angelica&Madelen

30.08.2012 kl.22:26

kul :)

Linn Therés

30.08.2012 kl.22:27

Dritkul ! :)

Bianca Emilia

30.08.2012 kl.22:45

Gud...ikke få meg hekta på å bestille klær fra ebay også. Sendte nettopp inn en bestilling på smykker og piercinger, heh...men, den var kul da!

Little Miss Sunshine

31.08.2012 kl.07:57

Bianca Emilia: Har vært litt redd for klær jeg også, men nå er det (dessverre?) gjort... Liker best å kjøpe klær i butikk though, man vet aldri med størrelser.

Skriv en ny kommentarJULIE BETTINA

I blog about what I see, hear and wear, about the books I read and the food I make. Oh, and I'm really a mermaid.

Contact: juliebseggen@gmail.com

Follow

Sunnfornuft

2017 Reading Challenge

Julie Bettina has read 5 books toward her goal of 60 books.
hide

Kategorier

hits