Sunny day

Verdens beste overskrift! Neida, men denne sommeren har hatt så få soldager at når det først kommer en, fortjener det å bli nevnt.

Siden både jeg og mannedyret har hatt fri, har vi ikke gjort en døyt hele dagen. Sov ikke så alt for lenge, men satt derimot noen timer foran hver vår PC-skjerm, HE HE. Spiste "frokost" ca. kl 15(!), så gikk vi oss en tur til Høyskoleparken og vekslet mellom å kaste frisbee og sitte i sola. Kos! Vi klemte til og med inn en utepils (cider for min del) på Brukbar. Herlig å sitte i sola og chille. :-)

Og ellers... Skjer det ingenting. I morgen har jeg ikke peeeiling på hva jeg skal finne på, mannedyret skal på jobb fra 9 til 16 så jeg blir mutters alene. FOREVER ALONE! Neida. Joda, litt.

Cookie-monster-waiting_large
(whi)

Neida, alltids noe å gjøre! Har et par småærender rundt om (bl.a. på Søstrene Grene - IGJEN!), det er klær som skal vaskes og ting som må ryddes bort. Har jo også flere små DIY-prosjekter liggende i tillegg til Dexter-episoder å se, så tror egentlig morgendagen blir en fin dag, jeg! Godt å være litt alene også, selv om det kan bli litt langsommelig enkelte dager (begynner snart på skolen igjen, så må vel strengt tatt bare nyte fridagene jeg har!).

Hva gjør du på en helt vanlig fridag? :-)

2 kommentarer

Madelene Lisella

06.08.2012 kl.23:32

tror jeg har sagt det før, men designet ditt er så bra!

Little Miss Sunshine

07.08.2012 kl.10:27

Madelene Lisella: Tusen takk! :-D

Skriv en ny kommentarJULIE BETTINA

I blog about what I see, hear and wear, about the books I read and the food I make. Oh, and I'm really a mermaid.

Contact: juliebseggen@gmail.com

Follow

Sunnfornuft

2017 Reading Challenge

Julie Bettina has read 5 books toward her goal of 60 books.
hide

Kategorier

hits