Lush-innkjøp

Tidligere denne uka gikk jeg tom for sjampoo og (snart) balsam, og siden jeg nå vet bedre og nekter å bruke silikonbaserte hårprodukter fra f. eks. Sunsilk og andre dagligvaresjampooer, måtte jeg på Lush en tur. Siden jeg bor 300 m unna butikken (ish) ble det ikke lange gåturen, så jeg slengte på meg de svarte pumpsene og spradet ivei. I løpet av turen holdt jeg på å snuble i brostein, ble lagt an på av en tigger som snakket spansk (både til og fra, han trodde sikkert ikke jeg forstod hva han sa - 6 I SPANSK 2, SEÑOR!) og endte opp med å bruke 600,- på butikken. 

1. American Cream balsam: Verdens beste balsam, sier både håret og nesa mi (den lukter helt faentastisk - beklager språkbruken). Kjøpte den største flasken denne gangen, for dette er en soleklar favoritt hos meg! (500g for 226,-)

2. Sugar scrub: Denne fikk jeg helt gratis, sikkert fordi jeg brukte over så og så mye (service!). På lushnorge.no står følgende om produktet: "Brukes etter dusjen for å skrubbe vekk døde hudceller, stimulere blodsirkulasjonen, og gjøre huden klar for sommeren." Ok. Og så skulle den visst knuses først. Spennende! (100 g for 0,-)

3. Eyes Right mascara: Et helt nytt produkt hos Lush som ble lansert forrige lørdag, samtidig med fargeserien Emotional Brilliance. Siterer nettsiden igjen: "En enkel, vakker og mild mascara som kan brukes selv til de mest sensitive øyne. Hovedingediensen er hvetegress og den inneholder kun et konserveringsmiddel mot 4-6 som er vanlig." Dette ble altså løsningen på mascara-problemet! (Denne kommer jeg til å kjøre test-innlegg på her på bloggen) (5 g for 149,-) (5 g hører bittelite ut, men det er faktisk ikke mer som er i de fleste mascaraer - de flaskene er nemlig ikke helt fylt)

4. Feeling Younger skin tint: Enda en nykommer i Lush-butikkene, som jeg fikk teste i butikken i dag. Et multiprodukt som kan brukes som øyenskygge, highlighter eller som et glødgivende element når den blandes i dagkremen din.Denne blir det også test-innlegg på. (20 g for 149,-)

5. Seanik sjampobar: Den første og eneste sjampobaren jeg har kjøpt; siden håret mitt elsker den trenger jeg ikke prøve noen andre. Mannedyret dusjet mens denne stod igjen inne i dusjen, ergo ble sjampobaren ødelagt ved at den skilte seg - IKKE BRA. Heldigvis er den ikke så dyr, så det gikk bra - men selv om jeg har brukt den konstant siden mars eller april, kunne jeg faktisk brukt den kanskje to måneder til! Det sier litt om hvor lenge den holder! (55 g for 87,-)Det ser kanskje ut som lite for mye penger, men tro meg - disse produktene varer og varer! Nå har jeg ikke tester to av dem før, men jeg så hvor lite man trengte av f. eks. Feeling Younger for å få et superresultat, så tror ikke jeg har tapt noe som helst på å kjøpe dem. Mascaraen er såklart et lite sjansespill, men den koster uansett like mye (eller lite, som man ser det) som f. eks. Max Factor Masterpiece Max og andre i den kategorien - som like gjerne kan drysse og se forferdelig ut fem minutter etter at du har gått ut døra i stedet for å faktisk funke.

Jeg er som dere kanskje skjønner en stor Lush-fantast, men det er virkelig bra produkter og ikke minst et fantastisk butikkonsept! Anbefaler alle i Trondheimsområdet om å stikke innom butikken i Dronningens gate (jepp, gata jeg bor i) og få en liten tour med de flinke jentene som jobber der - supertrivelige jenter som kan stoffet sitt kjempegodt og lar deg teste alt som er. Gjør det! :-)

4 kommentarer

Helene Yo

26.07.2012 kl.16:01

Kult :D

Natalie og Mina

26.07.2012 kl.18:42

Haha, faentastisk .. bra ordspill!

Thihoa

26.07.2012 kl.20:12

Lush! Elsker å teste i butikken og sånn, men får meg selv aldri til å kjøpe. Prøvde det både i London og på Mallorca, men.. åh. Småsint på meg selv nå!

Camilla

28.07.2012 kl.20:22

Så bra da at du har funnet dine favoritter og som funker for deg :) er ikke barebare å finne det som funker for seg noenganger så :p

Skriv en ny kommentarJULIE BETTINA

I blog about what I see, hear and wear, about the books I read and the food I make. Oh, and I'm really a mermaid.

Contact: juliebseggen@gmail.com

Follow

Sunnfornuft

2017 Reading Challenge

Julie Bettina has read 5 books toward her goal of 60 books.
hide

Kategorier

hits