Fin stil #2

Etter egen forespørsel på forrige utgave fikk jeg tips om Olivia Palermo, som jo er et stilikon. Det er med blandede følelser jeg poster dette, for personlig er jeg ikke storfan. JADA, jenta kan å kle seg, men altså... Det er litt kjedelig. Dette er såklart en smakssak, så dere som  liker henne - for all del. I just don't. Når det kommer til dagens stilikoner (jeg er litt stuck in the past og er mer fan av Marilyn Monroe og Audrey Hepburn og så videre) synes jeg for eksempel Lauren Conrad er mer spennende enn Palermo, men jeg skjønner jo at Olivia er poppis. Jeg ser jo at hun ser bra ut. Igjen, smakssak.

MEN nå har det seg sånn at jeg fant et bilde der hun ser bra ut da - det vil si ikke kjedelig.

Enkelt, men altså ikke kjedelig. Fresht mønster på skjørtet og den artige litt snåle veska - dette liker Little Miss Sunshine! Selv tror jeg at valget hadde falt på en annen (mer kledelig) topp, men sånn er det altså ikke. Fint skjørt, fine sko, stygg topp. Heia Olivia!

(Neste Fin stil skal bli litt mer positivt, tenkte bare jeg måtte ta henne med siden dere fine foreslo det da jeg spurte - takk! :-))

Én kommentar

Our Style Diary

18.06.2012 kl.00:32

Hehe, ja enig at det er en smakssak :) Bra du fant et antrekk du likte da :P Gleder meg til neste utgave!

Skriv en ny kommentarJULIE BETTINA

I blog about what I see, hear and wear, about the books I read and the food I make. Oh, and I'm really a mermaid.

Contact: juliebseggen@gmail.com

Follow

Sunnfornuft

2017 Reading Challenge

Julie Bettina has read 5 books toward her goal of 60 books.
hide

Kategorier

hits