Hell is empty and all the devils are here

Folk som klager KONSTANT. Hvite jeans. Folk som deler ord mer enn de burde når de er norsktalende/-skrivende. Gutter i røde jeans. Folk som ike bruker dobel konsonant der de burde. Når The Sims klikker og jeg har gjort kjempemye uten å lagre... Superbloggerne som har kjempemange lesere og så KAN DE IKKE Å SKRIVE KORREKT. Dårlig grammatikk generelt. Folk som sniker. Fraktkostnader som gjør det umulig (i alle fall svindyrt) å bestille i utgangspunktet billige ting. Menn på 30+ som ikke reiser seg og gir sitteplassen sin på bussen til gamle mennesker. Filmer som varer i tretten timer med dårlig slutt. NAV-mennesker som bruker 100 000 år på ting vi vanlige mennesker kunne gjort unna på en uke. SNYLTEVEPSER. Folk som kaster søppel ut bilvinduet.

Folk som stiller seg til i en gruppe på 5+ stk. midt i Gata på Dragvoll, ved enden av trappa opp til biblioteket, for å snakke. "Hei, jeg skal stå her og blokkere veien for alle som skal forbi, hehe, koz&klemz". Ja, de er ofte blonde med en del foundation. Bare for å bekrefte stereotypen jeg har inne i hodet mitt.

Men så skinner sola og jeg hører Many Of Horror og skal til å spise ristet brød med tunfisk, og så er ikke verden så verst likevel. Smil for søndag, dere :-)

2 kommentarer

Silje Grytbakk

23.09.2012 kl.12:46

hihi, så blid på en søndag!:P

Men mange gode poeng her!

Jeanette Bergeløkken

23.09.2012 kl.17:46

Hahah, ENIG!

Skriv en ny kommentarJULIE BETTINA

I blog about what I see, hear and wear, about the books I read and the food I make. Oh, and I'm really a mermaid.

Contact: juliebseggen@gmail.com

Follow

Sunnfornuft

2017 Reading Challenge

Julie Bettina has read 5 books toward her goal of 60 books.
hide

Kategorier

hits