New in: HipsterørepyntEar cuffs (59,-) og falske spiraler (eller hva det nå heter) (129,-). No offense til dere som har utvidet hullene i ørene deres: Jeg synes det er skikkelig stygt når man eventuelt tar ut disse pluggene eller spiralene eller tunnelene eller hva disse greiene enn heter - MEN SOM JEG ALLTID SIER: Hver sin smak. Jeg liker jo looken (når pynten er i...), og da er slikt fake-stuff midt i blinken! (Som dere ser er begge fra Gina Tricot)Wiiiii!

4 kommentarer

Abigail Buntu

18.03.2012 kl.11:16

Nice:D!

gorehead

18.03.2012 kl.11:50

Slike earcuffs er kjempe kult!:D Kjøpte nettopp et par earcuffs selv, men de hadde også endel som gikk i de vanlige hullene=)

Bianca Emilia

18.03.2012 kl.14:16

Jeg elsker ørepynt. Tror jeg er avhengig. Og derfor elsker jeg også; utviding og slikt. Til en viss grad da. Jeg utvidet litt, gikk lei, så nå har hullet grodd tilbake til vanlig størrelse igjen, men kjenner jeg meg selv rett blir jeg nok å gjøre et eller annet med en av ørene snart. Atm har jeg 9 hull, hvor fem er i daglig bruk, men jeg fantaserer om tragus eller noe lignende. Ørepyntsamlingen min er forresten så stor at jeg ikke tørr å ta bilde av det å vise den fram engang. heh. Men hey, jeg liker innkjøpene dine.

Anna Therese

18.03.2012 kl.16:52

Slike earcuffs har eg også og eg digger de :)

Skriv en ny kommentarJULIE BETTINA

I blog about what I see, hear and wear, about the books I read and the food I make. Oh, and I'm really a mermaid.

Contact: juliebseggen@gmail.com

Follow

Sunnfornuft

2017 Reading Challenge

Julie Bettina has read 5 books toward her goal of 60 books.
hide

Kategorier

hits