Ny uke, nye muligheter!

Verdens mest oppbrukte frase, men så sant som det er sagt!
I forrige uke skulle jeg liksom være flink og holde meg unna kjeks, brus, sjokolade, is +++, men endte opp med  å spise ALT det nevnte pluss mer nesten hver dag. Ok, bare én av tingene hver dag da, men til sammen blir det jo mye... BORTSETT fra mandag, da spiste jeg bare bra ting. Men altså, én bra dag veier vel ikke opp for seks dårlige.


True dat.

MENMENMEN, nå, i uke 8, SKAL jeg være flink. Null brus, kjeks, sjokolade, is, etc. før fredag, for da er det helg og i helgene er slikt lov. Så det så. Men nå har jeg funnet meg et sjokoladepålegg med kun 1% hasselnøtter som jeg kan spise, og det er min nye treat på hverdagene. Og det er lov, skjønt ikke hundre brødskiver med det da, så klart! Sjokoduo i mitt hjerte!

Also true.

I tillegg til å holde meg unna all slags usunnheter skal/MÅ jeg i løpet av uka bli ferdig med oppgaven min i kognitiv psykologi. Siden jeg var så dum at jeg bare droppet å levere eksamen i faget da jeg faktisk gikk psykologi, tar jeg det opp igjen. Og det... Det angrer jeg litt på. Det er en grunn til at jeg ikke leverte den første gangen jeg var oppmeldt i faget. Samme sak den andre gangen. Og nå, på tredje forsøk, må jeg nesten prøve ordentlig. Mest fordi jeg tror mannedyret blir sint på meg hvis jeg ikke gjør det. (Hans arbeidsmoral er 1000 ganger bedre enn min, og han synes jeg er lat nok fra før når det gjelder skolearbeid. Jeg er jo enig, men... You know.) Hvordan jeg tror det blir:

Også kjent som hvordan jeg vet det blir... Men men, den skal ikke leveres før neste onsdag, så jeg har jo faktisk en del tid. Denne uka kalles også "leseuke", aka. vinterferie, så jeg har masse tid.

(bilder / whi)

Og for de observante av dere fine lesere, JA, ny header. Det ble litt mye med motiv i bakgrunn og såpass mye som skjedde i headeren. Ja, jeg er superkresen på designet mitt. Det skal være akkurat sånn jeg så det for meg og ingenting annet. Og nå er vi der. Tror jeg.

Én kommentar

gorehead

20.02.2012 kl.22:00

Lykke til, det dær klarer du!:D

Skriv en ny kommentarJULIE BETTINA

I blog about what I see, hear and wear, about the books I read and the food I make. Oh, and I'm really a mermaid.

Contact: juliebseggen@gmail.com

Follow

Sunnfornuft

2017 Reading Challenge

Julie Bettina has read 5 books toward her goal of 60 books.
hide

Kategorier

hits